Com funciona aquest projecte? Què he de fer?

Benvinguts al nostre nou projecte!!!

Aquí comença una nova il·lusió per al grup no ni no. Ens hem proposat arreplegar totes aquelles cançons de bressol que tothom ens vulgui enviar i fer d'aquest bloc un lloc on compartir, viure i descobrir.
La vostra participació és molt senzilla: només cal que penseu en aquella cançó de bressol que us cantaven de petits i petites o en la que cantau als vostres fills i filles. 
Us heu de gravar en vídeo cantant (sols, en grup, per parelles, amb els vostres fills...) la cançó de bressol que heu triat, heu de pujar el vídeo a youtube (si no ho sabeu fer, també ens podeu enviar el vídeo per mail) i ens heu d'enviar l'enllaç, juntament amb les vostres dades i l'autorització d'ús d'imatge (la vostra i la dels menors que puguin aparèixer al vídeo) a engronsantelmon@gmail.com
Si teniu algun problema per fer-ho, no teniu càmera o no en sabeu, i sempre que sigueu de Mallorca, posau-vos en contacte amb noltros i estarem encantats de venir a gravar-vos.
No oblideu emplenar el formulari de participació que trobareu al marcador de pàgines.
Tot d'una que poguem penjarem el vostre vídeo, citant la procedència de la cançó de bressol i la persona que ens l'ha fet arribar.
Moltes gràcies i endavant!!