Contacta amb nosaltres!

Si estàs interessat o interessada en enviar-nos la teva cançó de bressol ho pots fer a engronsantelmon@gmail.com
Envia'ns un correu electrònic si tens qualsevol dubte, pregunta o no saps com pujar el vídeo a youtube, enregistrar la cançó o emplenar els formularis. Estarem encantats d'ajudar-te!
Recorda que pots gravar la cançó com vulguis: amb el mòbil, amb la webcam, amb l'ipad...i de la manera que vulguis (tot/a sol/a, en grup, per parelles, amb infants, amb la teva mascota, amb la teva classe o grup de música...)

Moltes gràcies per participar!!!!!

      

Maria José Miró  mjmiroa@gmail.com
Mestra d'Educació Infantil a l'EEI Paula Torres des del 2005. Autora del llibre-DVD no ni no, una engronsadeta arreu del món (Edicions Cort-Conselleria d'Educació i Cultura. Palma, 2009)

 
 
Cristina Mas crismas@wanadoo.es  
Mestra d'Educació Infantil a l'EEI Paula Torres des del 2007. Autora del llibre-DVD no ni no, una engronsadeta arreu del món (Edicions Cort-Conselleria d'Educació i Cultura. Palma, 2009)

Santiago Pérez santipip@gmail.com
Mestre d'Educació Primària, amb l'especialitat de Geografia i Història. LLicenciat en Història de l'Art. Professor d'ESO al CC Nostra Senyora de la Consolació des del 1998. Autor del llibre-DVD no ni no, una engronsadeta arreu del món (Edicions Cort-Conselleria d'Educació i Cultura. Palma, 2009)